Over XennEvents

Xenia Vigelius

XennEvents

Ervaring XennEvents

XennEvents heeft jarenlange ervaring als eventmanager binnen overheidsinstellingen en binnen het bedrijfsleven. Zij organiseert (internationale) congressen, netwerkbijeenkomsten, maar ook interne en externe vergaderingen, heidagen en teambuildingsdagen. Naast zakelijke evenementen heeft XennEvents ook ruime ervaring op het gebied van thuisfeesten, bruiloften, muziekevenementen. Naast dit alles heeft zij ook nog ruime horeca- en cateringervaring en kan dus ook op culinair gebied adviseren.

 

Werkwijze XennEvents

XennEvents werkt alleen, van huis uit. Zij heeft enorm veel contacten en connecties op gebied van locaties, cateraars, muziek en overige leveranciers die nodig om een evenement tot een succes te maken.

XennEvents komt naar u toe en bespreekt met u uw wensen. Zij vraagt bij verschillende leveranciers offertes aan en indien gewenst bespreekt zij de offertes met u. U mag beslissen waar u uw evenement wilt houden en met welke leverancier u in zee wilt gaan. Wilt u het liever aan haar overlaten dan kunt u gerust 

zijn dat alles op hoog kwaliteitsniveau geleverd zal worden. Zij werkt met uw budget en bewaakt de kosten, zodat u niets teveel betaalt.