Particulier

Champagne
Tafel opstelling
Oceanfront Wedding
Proost
Familie
Mrs. and Mr.
Proost
Feesttent
Hapjes
Elegant Event Tent
Drankjes
Kleurrijk verjaardagsfeestje
Reuzenrad

Particulier

  • Weddingplanner

  • Jubileumsfeesten

  • Thuisparty’s / verjaardagen / verlovingsfeestjes

  • Themafeesten

  • Familiereünies

  • Babyshowers

 

 

Wilt u privé iets organiseren, een jubileumfeest, een verjaardag of een reünie? XennEvents regelt het feest op maat, precies zoals u het wenst. Van live muziek voor in uw huiskamer tot allround bands voor een dansfeest en natuurlijk een hele reeks van DJ’s. U heeft keuzes uit verschillende cateraars, Europees, Indonesisch, Oriëntaals of gewoon een Nederlands warm/koud buffet.

Zelfs voor uw bruiloftsfeest hoeft u niet meer in de stress te raken. XennEvents is een ervaren weddingplanner en helpt bij het uitzoeken van een passende locatie. Van gebak tot een bruidstaart, een bruidsboeket en zelfs bij het uitzoeken van bij elkaar passende kleren voor het bruidspaar en/of de bruidsmeisjes en -jonkers.  Er zijn fotografen beschikbaar, om uw feest voor altijd vast te leggen. In wat voor auto wilt u trouwen? En waar wilt u uw huwelijksnacht doorbrengen?

U hoeft alleen maar uw wensen kenbaar te maken. Daarna kunt u zich op een relaxte manier voorbereiden voor de mooiste dag van uw leven. Zonder stress, zonder geregel en zonder iets te vergeten.

Wilt u uw beste vriend of vriendin of iemand van de familie niet lastig vallen met de taak van ceremoniemeester, dan kunt u ook dat aan XennEvents overlaten.